×

Kontorsstädning

 

Är ni i behov av kontorsstädning? Då har du kommit rätt

Kontorsstädning i Stockholm är en expertis vi har sedan många år tillbaka. Våra lokalvårdare har minst 4 års erfarenhet och är diskreta i arbetet. Våra tjänster och städning kommer alltid med ett helt fast pris och inga dolda avgiftert. Vi önskar ett långt och bra samarbete med dig som har fastighet eller bostadsrättförening. Ni kan enkelt få en gratis offert på vår Onlinebokning.

 

Vad kostar vår kontorsstädning?

Vårat städbolag tror på hög kvalitet och en hög servicenivå till er som kunder. På detta erbjuder vi också ett av Stockholms bästa priser på kontorsstädning. Ordinarie pris för kontorsstädning eller fastighetsstädning är 299Kr/Tim Ex moms men självklart så är allas behov olika och vi ger dig en offert på det som beskrivs och behövs städas. Ni kanske behöver daglig städning? eller bara en gång i veckan? Vi har erfaren personal för alla era behov. Se gärna våra priser här.

 

Gratis Offert Kontorsstädning

Om du vill ha en gratis offert på kontorsstädning så kan ni gå in på våran onlinebokning så svarar vi vanligtvis inom 24 timmar men en offert. Ni kan också nå oss på nummer 0768 603 474.

 

 

1
Tel:

0768603474

1
Adress:

Bältgatan 1 114 59 Stockholm

(Lämna tom)