×

Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm. Vi ger er proffsiga lokalvårdare med hög kvalitet.

Trappstädnning Stockholm hjälper både företag och bostadsrättföreningar med effektiv kontorsstädning i Stockholm. Vår erfarna lokalvårdare garanterar er hög kvalitet på allt från service till själva kontorsstädningen , samtidigt som vi håller oss till rimliga priser. Om det rör sig om ett mindre kontor stockholms stad eller en större kontorsyta så utlovar vi alltid att vi på trappstädning Stockholm är rätt val. 

Kontakta oss idag via e-post eller telefon så ger vi gärna er en kostnadsfri offert på er städning, Vid frågor om våra städtjänster. Vi finns i hela Stockholms Län och tar oss lätt till alla platser, Bromma, Huddinge och Södermalm.

 

 

Vad ingår i er kontorsstädning?

Vid kontorsstädning ingår självklart grundstädning av hela kontoret för bästa resultat. Vi följer en standardiserad checklista men är även flexibla och anpassar tjänsten för att passa ditt företag perfekt. 

Allmänna ytor:

- Golv dammsugs och rengörs
- Mattor dammsugs
- Fria ytor dammas av, Som hyllor, speglar, tavlor och bänkar.
- Lister, dörrar, speglar rengörs. Eventuella fläckar rengörs.
- Alla papperskorgar töms.

Kök och badrum:

- Diskbänkar och ytor rengörs
- Rengöring av kaffemaskiner, micro, 
- Rengöring av handfat, diskho
- Rengöring av toaletten, både in – och utvändigt.

 

 

Vad kostar er kontorsstädning?

Kostnaden på vår kontorsstädning varierar självklart mycket beroende på behovet hos er. Dels beror detta på hur lokalen ser ut just idag och vilken ytor det kan röra sig om, Nivån på nedsmutsning spelar stor roll då det kanske måste underhållas oftare. 

För att sätta en helhetsbild på ert kontor och ett rimmligt pris på städningen ser vi gärna att vi kan komma ut och inspektera kontorets ytor och på så sätt kan vi förstå hur regelbunden städninge ni kan behöva samt få all information för att uföra ett proffsigt och rent reslutat.

Hör av er via mail så kan vi boka in ett datum för att ge er en kostnadsfri offert på städningen. 

 

 

28 Jan 2021

1
Tel:

0768603474

1
Adress:

Bältgatan 1 114 59 Stockholm

(Lämna tom)