×

Vad kostar trappstädning

Om du har trappor i ditt hem eller i en gemensam byggnad vet du att de kan vara utmanande att hålla rena. Trappstädning är en viktig uppgift för att säkerställa en ren och säker miljö. Men vad kostar trappstädning? Priset för trappstädning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive trappornas storlek, antalet trappsteg och den totala ytan som behöver städas.

Generellt sett kan kostnaden för trappstädning variera från cirka 20 till 50 kronor per trappsteg. Det är viktigt att komma ihåg att detta är en uppskattning och att priset kan variera beroende på olika faktorer.

Några av de faktorer som kan påverka kostnaden för trappstädning inkluderar:

  1. Antal trappsteg: Ju fler trappsteg som behöver städas, desto högre blir priset. Detta beror på att mer arbete och tid krävs för att rengöra och underhålla ett större antal trappsteg.

  2. Ytan att städa: Om du har en större yta att städa, till exempel en bred trappa eller flera trappor i en byggnad, kan priset öka eftersom mer tid och arbete krävs för att täcka en större yta.

  3. Tilläggstjänster: Om du behöver extra tjänster utöver grundläggande trappstädning, till exempel fönsterputsning, dammsugning av mattor eller rengöring av räcken och ledstänger, kan detta påverka kostnaden.

  4. Frekvens: Om du behöver regelbunden trappstädning kan vissa städföretag erbjuda rabatterade priser baserat på den frekvens du behöver tjänsten.

Det är viktigt att komma ihåg att priset för trappstädning kan variera mellan olika städföretag och geografiska områden. Att jämföra priser och be om offerter från flera städföretag kan hjälpa dig att få en mer exakt uppfattning om kostnaderna baserat på dina specifika behov.

Kostnaden för trappstädning varierar, men generellt sett kan du förvänta dig att betala någonstans mellan 20 och 50 kronor per trappsteg. Kom ihåg att det finns flera faktorer som påverkar priset, så det är alltid bäst att kontakta städföretag direkt för att få en mer exakt offert baserat på dina specifika behov och förutsättningar.

4 Jul 2023

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Ta kontakt med oss idag för att få ett fast pris på Trappstädning eller kontorsstädning. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Gratis Offert